top of page

Effektiva möten sker mellan människor som som brutit isen och nått fram till varandra. Vi hjälper gärna till att mjuka upp, ruska om och locka till skratt. 

 

Oavsett om det är dags för kick-off, konferens, personalfest eller kundaktivitet levererar vi gärna verktygen för att skapa den rätta stämningen och humöret.

 
Gör det själv eller låt oss göra jobbet

Du är varmt välkommen att boka våra motoraktiviteter och göra resten av jobbet själv men för större event hjälper vi dig gärna med helheten. Med snart 15 års erfarenhet av att arrangera konferenser, mässor, säljträffar, teambuildning, personalfester med mera har vi verktygen och kunskaperna för att se till att just ditt event blir en fullträff. Genom att låta oss ta hand om maten, resorna, hotellrummen, inbjudningarna, underhållningen osv så kan du fokusera dina gäster och ditt budskap. I våra lokaler äter, konfererar och dansar upp till 200 personer. Vi samarbetar med de bästa i branschen när det gäller mat, hotell, resor och underhållning.

 

Lokaler och anläggning

Anläggningen på Uråsa gamla flygfält ger närmast obegränsade möjligheter. Ytorna utomhus kan användas för mässor, provkörningar, produktdemonstrationer med mera. Om du önskar flyga hit kan vi till och med ordna landningstillstånd. Flyghangaren har inretts med konferensrum och utrymme för sällskap upp till ca 200 personer. 

 

Utöver våra aktiviteter hjälper vi gärna till med tips på eller bokningar av:

  • Boende i härliga miljöer centralt nära kvällsnöjen eller naturen

  • Transporter - hit och tillbaka

  • Mat och underhållning - hos oss eller hos någon av våra samarbetspartners.

 

Kort sagt, alla ingredienser för att er aktivitet skall bli lyckad och minnesvärd. 

EFFEKTIVA MÖTEN

Flygplan

Det händer att våra gäster flyger in.

Uråsa flygplats flygfoto

Närmast obegränsade ytor för ert event

Konferensrum

Konferera i avslappnad miljö

Disco

Hangaren förvandlad till disco. Ljus, ljud och puls

Gott om utrymme för både små och stora sällskap

Bar

Och när man vill svalka eller stärka sig finns ju alltid baren

bottom of page