top of page

Här hittar du lite mer information om våra olika upplevelser och aktiviteter. Vi skapar ständigt nya koncept så saknar du någonting så hör av dig. Här fyller vi på i den takt vi hinner. 

FILMER

UPPLEVELSEPAKET

INGEN går oberörd från en kick-off, konferens eller firmafest med upplevelser hos DRIVE VXO - motorevent som ingrediens. Se filmen nedan för exempel på hur kul ni kan ha vid nästa sammankomst.

Kul På Hjul

Flyg hit, dit och runt

DRIVE VXO finns på Uråsa flygplats, inte längre i bruk som aktiv flygplats men våra kunder kan flyga hit och om du önskar så ordnar vi en flygning för dig och dina gäster. Perfekt för jubilaren, bruden eller brudgummen.

Back seat driver

BACK SEAT DRIVING

Hur många har inte haft en baksätesförare i bilen? Med Back Seat Driving tar vi konceptet en bit längre. Fram sitter föraren som vanligt med ratt, pedaler och växelspak, dock med skillnaden att ratten inte fungerar. Istället får passageraren i baksätet en fungerande ratt. Å andra sidan ser han eller hon inget, utan får förlita sig på föraren. Låter det knpeigt? Vänta bara tills du provat....

CAMEL TROPHY BY URÅSA

Mitt i den småländska skogen skall du ta din terränbil över stock och sten, längs branta backar och mellan stora träd. Dessutom skall du ha koll på tiden och din dyrbara last. I den här aktiviteten har du garanterat fokus på uppgiften och inget annat.

Camel Trophy

FOLKRACE

Flamsäker overall, hjälm, fyrpunktsbälte. Du sitter bakom ratten med blicken på startflaggan. Dina vänner eller kolleger hejjar på från läktaren. Flaggan höjs, du varvar motorn och släpper kopplingen. Kontrollera hjulspinnet för snabbaste accelerationen. Nu gäller det att ha rätt spår in i första kurvan...

 

Folkrace är en av våra mest uppskattade aktiviteter. Fungerar bra för både små och stora sällskap, gärna i kombination med andra aktiviteter. Varje förare kör ett provvarv för att bekanta sig med banan och bilen.  Därefter är det dags att köra mot klockan. Tre bilar på startlinjen. Ni startar med ca 10 sekunders mellanrum. Snabbaste tiden över två varv står högts på prispallen. 

Folkrace

Folkrace är en av våra mest uppskattade aktiviteter. Fungerar bra för både små och stora sällskap, gärna i kombination med andra aktiviteter. Varje förare kör ett provvarv för att bekanta sig med banan och bilen.  Därefter är det dags att köra mot klockan. Tre bilar på startlinjen. Ni startar med ca 10 sekunders mellanrum. Snabbaste tiden över två varv på den 650 meter långa grusbanan står högts på prispallen. 

SUPERSPRINT

I Supersprint gäller det att vara snabbast genom en konbana på flygrakan på Uråsa. Du kör BMW med slicks (omdet inte regnar för då bir det regndäck, precis som på tävling).

 

Banan är utslagsgivande och det gäller, precis som i banracing, att puscha däcken så långt som möjligt utan att få sladd, hjulspinn eller låsta hjul. En mycket utmanande aktivitet där hornen växer genom hjälmen.

Supersprint

RALLY

Åk med i en fullt tävlingspreparerad rallybil längs smala grusvägar. En upplevelse för den som redan gjort allt. Läs mer här

Rallyfilm
bottom of page