top of page

TRAFIKSKOLOR

FÖR DIG SOM DRIVER TRAFIKUTBILDNING

Riskutbildning 2B med SkidCar  |   Riskutbildning 2A  |   Teknikbanor för moped  Undervisningslokaler  |   Förvaring av MC och Moped

Vid intresse av att bedriva utbildning hos oss, slå en signal på 0470 404 03

Skärmavbild 2024-01-29 kl. 10.17.12.png

TRAFIKÖVNINGSPLATS

På Uråsa gamla flygfält mitt emellan Växjö och Tingsryd driver vi DRIVE VXO trafikövningsplats för bil och MC. Med stora ytor och ändamålsenliga lokaler kan vi erbjuda trafikskolor kvalitetssäkrad och kostnadseffektiv utbildning med fasta eller flexibla tider. Vi erbjuder även möjlighet till utbildning under vissa lördagar och söndagar.

 

RISKUTBILDNING 2 B - TRAFIKREALISTISK MILJÖ MED BILEN SOM KLASSRUM

DRIVE VXOs Riskutbilning 2B körs med SkidCar i en trafikrealistisk miljö med väg- och gatumiljö där eleven kör enligt trafikregler och upplever riskmoment under sin resa tillsammans med sina medresenärer och lärare. Vår filosofi är att göra Riskutbildning 2 så lik den miljö eleven kommer att möta i trafiken när körkortet är taget. Att uppleva risksituationer tillsammans med tre andra elever innebär också att bilen blir ett klassrum där man direkt i anslutning till varje kritisk händelse diskuterar denna i grupp med läraren som stöd.

 

UTBILDA SJÄLVA ELLER ÖVERLÅT PÅ DRIVE VXO

Ni på trafikskolan kan välja mellan att själva köra era elever med egna lärare eller skicka dem till oss för utbildning med våra lärare. Om ni väljer att köra med egna lärare ingår kostnadsfri introduktion och årliga fortbildningsdagar. Vi kan även hjälpa er med vidareutbildning av era trafiklärare till risklärare.

 

RISKUTBILDNING 2 A OCH MOPEDUTBILDNING MED GOTT OM PLATS 

MC-utbildningen sker med trafikskolans egna motorcyklar och lärare. Vi har stora ytor till förfogande vilket innebär bra säkerhetsmarginaler och möjlighet till kvalitet i utbildningen.

 

Samtliga banor både för MC och moped finns förberedda för er när ni anländer för att ni ska kunna vara så effektiva som möjligt och använda tiden till undervisning. Ingen tid går till spillo för att bygga banor alltså. 

 

GARAGE FÖR MC OCH MOPED

För att göra det ännu enklare för er, kan vi även erbjuda förvaring av MC/moped i garage av inklusive batteriladdning.

 

KONTAKTA OSS

Tveka inte att höra av dig för att diskutera hur vi bäst kan hitta en lösning som passar er och era elever. Kontakta oss gärna för mer information.

 

Vänliga hälsningar,

Hans och Karin Bååth

bottom of page